år

Hestens køn

Er hesten kåret

Fødeland

Fundet

Udvalgte heste Til salg hos everhorse

Se alle vores 26 islændere til salg

Seneste nyt

Mød Everhorse Icelandic til Istølt i Frederikshavn

Everhorse Icelandic vil være repræsenteret i form af Simone Hoppe ved Istølt Frederikshavn.

World Toelt 2016

World Toelt 2016 nærmer sig, og vi er glade for at kunne fortælle at Everhorse Icelandic er på listen over hovedsponsorer.

Med et staldabonnement hos Everhorse Icelandic kan du promovere din stald / stutteri

Vidste du, at hos Everhorse Icelandic kan du med vores sølvabonnement få din helt egen ¨mini¨ hjemmeside, hvor du kan annoncere alle de heste til salg, som du ønsker for kun 399 kr. om året incl. moms. Gå ind på vores hjemmeside www.everhorseicelandic.dk og læs mere om dine muligheder hos Everhorse Icelandic.

Islændere til salg

- Velkommen til Everhorseicelandic.dk

Søger du efter et sted med islændere til salg? Så er du kommet frem til den helt rette side! Everhorse Icelandic er det oplagte valg for dig, der ønsker at sælge eller købe islandske heste. Vi har hos Everhorse Icelandic specialiseret os i at skabe kontakt mellem sælgere og købere af islandsleheste. Hos Everhorse Icelandic er vi hestefolk, og dette betyder ganske enkelt, at vi har et stort kendskab til markedet inden for køb og salg af heste. Når du vælger at købe eller sælge en islandsk hest her hos os, er du sikker på at modtage professionel rådgivning og hjælp. Vi vil gerne give vores store kendskab til markedet videre til dig. Dette gælder både for dig, som ønsker at sælge en islandsk hest og for dig, der ønsker at finde frem til din drømme islandsk hest. Vores samarbejde med andre internetportaler sikrer dig en meget stor berøringsflade og masser af muligheder af vælge imellem.

Køb hest på Everhorseicelandic.dk 

Vi har stor fokus på, i Everhorse Icelandic, at eksponere salgsheste, ligesom vi sikrer dem synlighed i markedet. Vi sørger for altid at være synlige ved de store islænderarrangementer.

Ud over en professionel opsætning af din salgsannonce, tilbyder vi desuden markedsføring rettet imod udenlandske kunder og oversættelse af danske annoncer til engelsk. Vi laver ligeledes salgsarrangementer, hvor vi viser udvalgte heste til potentielle købere fra ind- og udland.

Vi tilbyder ligeledes opsætning af professionelle hjemmesider, der arbejder sammen med Everhorseicelandic.dk, således den automatisk integrerer dine salgsannoncer begge steder når de oprettes. Dette gør det nemt og overskueligt at oprette annoncer begge steder uden ekstra arbejde.

Der er mulighed for oprettelse af forskellige staldabonnementer med ekstra fordele som blandt andet din helt egen side til at profilere din stald/stutteri. Her kan du skrive noget om dine heste, opnåede resultater osv. Der er ligeledes mulighed for at oprette dine heste på din side. Dette gør det nemt at dele oplysningerne om dine heste, for eksempel på de sociale medier. Der indgår i nogle af pakkerne også et vist antal annoncer der altid er til rådighed, på denne måde kan du frit skifte imellem de heste du har til salg.

Ny islandsk hest - Sådan gør du 

Når du overvejer at købe en ny islandsk hest og leder efter heste til salg, er der mange faktorer at tage stilling til. Derfor har vi under hver hest indsat en beskrivelse af den pågældende hest, så du har viden omkring gangart, kåring, oprindelsesland osv. Der følger desuden ofte en kort beskrivelse af den pågældende hest.  Når du skal vælge en ny hest, har hestens baggrund sikkert en stor betydning for dit valg. Derfor finder du ligeledes en oversigt over hver hests stamtræ, så du ved, hvem hestens forældre, bedsteforældre og oldeforældre er. Ved hver hest finder du desuden informationer omkring alder, højde, køn, farve og anvendelse. På denne måde får du et indtryk af den viste hest. Du kan naturligvis også finde et sæt af billeder ved hver hest, hvor du ser den pågældende hest i forskellige situationer.

Kig vores udvalg af heste til salg igennem og find din nye drømmehest. Hos Everhorse Icelandic skaber vi kontakten mellem dig og sælgeren eller dig og køberen. Du kan downloade vores kontrakter og gennemse betingelserne. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 61679493 eller mail horsemaster@everhorse.dk, hvis du har spørgsmål til nogle af vores islandske heste til salg. Glæd dig til at finde din drømmehest, hvad enten du skal bruge den til avl, konkurrencer eller ridning i naturen.